Top

Selskaber

Hvis du ønsker at give dine gæster en eksklusiv oplevelse som sprænger rammerne, så kan vores lille dygtige team af mad- og servicenørder hjælpe dig. For vi elsker at overraske, behage og lave eksplosioner af smage.

Vores erfaringer spænder bredt. Vi sammensætter det rette team til anledningen, vi designer og dækker gerne bordet og står for den fulde service før- under og efter middagen hvis du ønsker det.

Vores signaturmenuer finder du herunder

Classic Menu

Forret
Maltrimmet laks med vakuum-agurker, radiser, rygeostcreme og ristet rugbrød

Hovedret
Glaseret svinebov med variation af løg, timian, kartoffelmos og kartoffelchips

Dessert
Gammeldaws æwlekage som de gamle kan li den

Pr.Pers. ved minimum seks kuverter
345kr.

Deluxe Menu

Forret
Saltede kammuslinger med blomkålsvariation, brunet smør, ristede mandler og trøffel

Hovedret
Bagt torsk med baconkrymmel, kålvariation, spinatpuré, karse og beurre blanc

Dessert
Mazarinkage med citronfromage, citroncreme, kyskager og citronmelis

Pr.Pers. ved minimum seks kuverter
445kr.

Upgrade Me Menu

Forret
Skummet hummerbisque skilt med purløgsolie, ristede jomfruhummerhaler, gulbeder, tallerkensmækker og maltpuder

Hovedret
Tournedos af oksemørbrad med variation af svampe, syltede perleløg, timian , ristet brød og trøffelsauce

Dessert
Chokolademousse med saltkaramel, syltet pære, knust oreo og skovsyre

Pr.Pers. ved minimum seks kuverter
545kr.

Classic Snacks

Ristede og røgede mandler

Vakuum-agurker med rygeostcreme og karse

Grillet okse med peberrodscreme og ristede løg

Solæg med røget creme, rogn og tabasco

Vaniljekage med kokoscreme og ristet kokos

Pr.Pers. ved minimum 20 kuverter
145kr.

Deluxe Snacks

Stenbidderrognscreme med agurk og radiser

Puffede risnudler drysset med wakametang og wasabimayonnaise

Popcorn vendt i dehydreret tomat og eddikestøv

Glaseret broccoli på pind med krydrede peanuts

Carpaccio med basilikumcreme, parmasan-sne og ristede mandler

Grillet sværdfisk med safrancreme og silketomat

Mazarinkage med citroncreme og bagte marengs

Pr.Pers. ved minimum 20 kuverter
195kr.

Upgrade Me Snacks

Østers med karse og peberrodscreme

Soyamarineret laks med avocadocreme og sort sesam

Ristede mandler med trøffelolie

Flæskesvær med kartoffelmayonnaise og dehydreret persille

Radiser med jord og fynsk rygeost

Grillede courgetter med basilikum og parmesansne

Ristede hønseskind med rogn

Grillet okse med peber og god olivenolie

Syltet pære i chokolade på pind

Chokolademuffin med saltkaramel

Pr.Pers. ved minimum 20 kuverter
245kr.

Service

Borddækning

For os er bordets helhedsindtryk lige så vigtigt som maden vi laver. Du har derfor mulighed for, at lade os stå for borddækning, glas og porcelæn. Vi bruger primært Royal Copenhagen porcelæn og Spiegelau glas. Hvis det passer til anledningen, mikser vi med lidt forskelliget porcelæn.

Mandskab

Hvis i har mere end 10 gæster, anbefaler vi at i bestiller en kok
Kokken vil tage sig af tilberedningen og præsentation af maden

Pr. time for en kok i minimum fem timer
375 kr

Hvis i har mere end 10 gæster, anbefaler vi at i bestiller en tjener

Tjeneren vil lette jeres aften ved at sørge for servering af maden og afrydning mellem retterne

Pr. time for en tjener i minimum fem timer
375 kr

Generelle Betingelser

Skriv til os via vores formular, og vi vender tilbage til dig