Top

 

grisen logo

Kontakt og åbningstider

OBS: Sommerlukket frem til 12. August.
Du kan fange os på 53 53 34 14. Vi har åbent alle dage fra 16.30 til 21.00 (På helligdage, se vores facebookside).

Værd at vide
Du kan spise hos eller ringe og bestille maden som takeaway. Vi tager mobilepay og kontanter, men ikke betalingskort.

Bordreservationer:
I det seneste stykke tid har vi fået mange forespørgsler på bordreservationer og det er rigtig dejligt, men vi tager desværre ikke mod bordreservationer da vi er en grillbar, og vi vil blive ved med at betragtes som en.

Hos Grisen kommer du når du er sulten, du bestiller maden oppe i baren og sætter dig hvor det passer dig, ligesom i en rigtig grillbar.

Velkommen til Grisen

Grisen er en traditionel dansk grillbar som serverer Grillklassikere i hyggelige omgivelser. Her koger vi rødkål med kærlighed, steger svinet sprødt, pisker mayonnaisen i hånden og sylter agurkerne efter mormors opskrift.

Vi har ingen interesse i at ændre den klassiske ingrediensliste, men vil i stedet håndtere dem med bevidsthed, respekt og kunnen.

Grisen er indrettet med dansk design og med ældgammelt genbrug, skibsure og dronningens portrætter. Fordi vi elsker Danmark, passionerede møbelsnedkere og bæredygtighed.

Grisen er for alle. Kom som du er, når du er sulten, når du har børnene, eller efter en løbetur ved søerne. Vi glæder os til at byde alle hjertelig velkommen. Du kan også tage maden med hjem og grisse på sofaen.

Kontrol rapport

 

 

ADRESSE:
Fredensgade 5
2200 København N