Top
12 maj

Grisens Åbningsfest lørdag 23 maj

Vi har ventet længe på dagen, og nu kan vi endelig annoncere at vi er klar til at åbne. Håndværkerne er ude og vores dejlige vicevært Casper er endelig færdig med at male facaden. Vi har menuen helt på plads, og nu også det sødeste personale til at tage i mod jer. Så sæt kryds i kalenderen lørdag den 23 maj 2015 kl 16.30. Vi har bestilt solskin, gæster og godt humør, og vi har 500 saftige, sprøde og gratis flæskestegssandwich til de første 500 gæster der træder gennem den røde dør.

Så tag din veninde, din nevø eller din morfar under armen og mød os på Fredensgade 5, lige rundt om hjørnet fra søerne.

IMG_9766

Sådan kommer de små lækkerbiskener til at se ud

Efter den 23 maj har vi åbent hver dag fra 16.30 til 21.00. Vi glæder os som aldrig før til denne sommer.  Og husk nu, til dem der har en sød tand har vi masser af lækker chokolademousse og varm kaffe. Du kommer ikke til at gå forgæves.

IMG_9541