Top
7 maj

Masterchef – mig og min kok

De sidste tre uger har vi næsten ikke kunnet udholde spændingen. Vi har trofast siddet klistret til skærmen hver aften klokken 19 og heppet på vores yndlings kok. Nu er det officielt. Masterchef trofæet er hjemme, og står nu og shiner i vinduet på Fredensgade 5.

Umut og René dannede par i denne sæson, som var den første, hvori professionelle kokke deltog sammen med en kendt. Det har været en fornøjelse at se og følge hvordan de har udviklet sig sammen gennem programmet. Der har øjensynligt været ups and downs og noget med en saltbalance, men hvad der skinner igennem hele vejen, er en vild kampånd og knivskarpe teknikker. Så er det sagt, og her hos Food& er vi mega stolte og taknemmelig over at Umut kunne få lov at vise sit talent på landsdækkende tv.

unnamed

Finaledagen blev fejret i vores lokaler på Fredensgade 5, her åbner vi snart en Klassisk Dansk Grillbar, Grisen, som du kan læse mere om her på vores website. Vores tætte familie og venner var samlet for at spise flæskestegssandwich og heppe. En fantastisk dag hos Food&.

IMG_9839 IMG_9876IMG_9891